Julie Ingeborg. Allermand
(1922-2014)

 

Familie

Ægtefæller/børn:
1. Ejner Børge. Kildal

Julie Ingeborg. Allermand

  • Født: 12 Jul. 1922, Villersø, Djurs Nørre, Randers
  • Ægteskab (1): Ejner Børge. Kildal den 19 Maj 1945 i Grenaa, Djurs Nørre, Randers, Danmark
  • Død: 9 Okt. 2014 i en alder af 92 år
Billede

  Notater:


Julie Kildal, Grenaa, er død, 92 år.

Julie Kildal blev født 12. juli 1922 i Villersø Mark i nærheden af Grenaa. Da hun var ganske lille, flyttede hun med sin familie til en større ejendom nær Voldby. Hun gik i skole i Voldby og kom derefter ud at tjene forskellige steder i omegnen af Grenaa. Senere kom hun på husholdningsskole i Ry.

Ét af de steder, hvor hun tidligere havde været tjenestepige - på gården Grevelundsminde beliggende Åstrupbakken tæt på Grenaa - havde hun mødt sin kommende mand, Børge Kildal. Han var søn på gården. Parret blev gift 19. maj 1945. De fik to sønner, Knud og Erling.

Julie og Børge Kildal overtog slægtsgården, som de drev sammen i mange år.

Hans forældre boede stadig på gården, og det gjorde de to karle, der var ansat også. Så der var en stor husholdning, der skulle passes. Julie Kildal var meget arbejdssom.

Børge Kildal var aktiv kommunalpolitiker i over 30 år, så han var ofte hjemmefra. På den måde fik hun ekstra pligter på hjemmefronten.

I 1988 mistede Julie Kildal sin mand. Kort tid forinden var gården blev overdraget til sønnen Erling. Nu boede hun i hus i Åstrup.

Julie Kildal var et beskedent menneske. Hun satte pris på en køretur eller en udflugt en gang imellem. Hun var også med i landbohusholdningsforeningen, hvor hun deltog i forskellige aktiviteter. Hun havde en stor omgangskreds og fulgte gerne med i sin families gøren og laden. Hun var et betænksomt menneske. I 2007 flyttede Julie Kildal i plejebolig på Fuglsanggården i Grenaa, fordi hun var blevet ramt af demens.

Julie Kildal efterlader to børn, to svigerbørn, fire børnebørn samt tre oldebørn.MA


Billede

Julie blev gift med Ejner Børge. Kildal, søn af Rasmus Marius. Kildal og Rasmine. Pedersen, den 19 Maj 1945 i Grenaa, Djurs Nørre, Randers, Danmark. (Ejner Børge. Kildal blev født den 26 Jul. 1915 i Aastrup, Grenaa, Djurs Nørre, Randers, Danmark.)




Indholdsfortegnelse | Efternavne | Navneliste

Denne hjemmeside blev lavet 3 Feb. 2024 med Legacy 9.0 fra MyHeritage.com; Ophavsret og vedligeholdelse af jdr@dimke-depenau.dk