Marie kristine. Sørensen
(1925-2011)

 

Familie

Ægtefæller/børn:
1. Svend Robert Graabæk. Jørgensen

Marie kristine. Sørensen

  • Født: 24 Okt. 1925, Vor Frelser, Esbjerg
  • Ægteskab (1): Svend Robert Graabæk. Jørgensen den 25 Okt. 1947 i Vor Frue, Århus
  • Død: 2011, Åbyhøj, Aarhus i en alder af 86 år
Billede

punkttegn  Dødsnotater:Marie Graabæk, kaldet Misse, voksede op i Esbjerg, hvor hun mødte sin kommende mand, Sven Graabæk. I 1947 blev de gift og fik en etværelses lejlighed i Falstersgade i Aarhus. Her blev den ældste datter Inge født i 1949. Derefter fik de en større lejlighed i Falsters-gade. Her blev Sonja født i 1952 og Margit i 1956.

Marie Graabæk gik hjemme hos sine piger, og hvert år blev flere sommermåneder tilbragt i kolonihaven i >Bakkevang< i Gl. Åby.

I 1961 flyttede familien fra den kakkelovnsopvarmede bolig med fælles wc til det nybyggede Solgården i Åbyhøj.

Pengene var små, men Marie Graabæk var dygtig til håndarbejde, og hun -syede og strikkede alt børnenes tøj, mens de var mindre. Senere forsynede hun også børnebørnene med strikketrøjer, og selv til oldebørnene strikkede hun, selv om -kræfterne næsten ikke rakte.

Da døtrene var flyttet hjemmefra, fik Marie og Svend Graabæk igen kolonihave, denne gang ved Edwin Rahrs Vej, og den havde de stor glæde af i mange år.

I 1998 mistede Marie Graa-bæk sin mand. I februar -døde hendes ældste datter.

Marie Graabæk efterlader sig sine to døtre, seks børnebørn og fem oldebørn.


Billede

Marie blev gift med Svend Robert Graabæk. Jørgensen, søn af Johannes. Jørgensen og Otthilie Augusta. Graabæk, den 25 Okt. 1947 i Vor Frue, Århus. (Svend Robert Graabæk. Jørgensen blev født den 28 Aug. 1923 i Sct. Lukas, Aarhus og døde i 1998.)
Indholdsfortegnelse | Efternavne | Navneliste

Denne hjemmeside blev lavet 10 Mar. 2021 med Legacy 9.0 fra MyHeritage.com; Ophavsret og vedligeholdelse af jdr@dimke-depenau.dk