pil
Jens Elias Sørensen. Bjerre
(1879-1946)
Rasmine Severine. Rasmussen
(1877-)
Aksel Bernhard Sørensen. Bjerre
(1900-)
Anna. Fracik
(1894-)
Teddy Sørensen. Bjerre
(1929-)

 

Familie

Teddy Sørensen. Bjerre

  • Født: 4 Aug. 1929, Aalsø, Djurs Sønder, Randers, Danmark
Billede

  Notater:


Når man finder en person, der får ens minder frem, så skal de fortælles:
Min far var smed i Balle, og når Teddy fulgtes med sin mor, der skulle håndmalke køerne på Møllegården, kom forbi smeden, må han synes det var interessent, og kom da også i lære, 2 år hos min far og de 2 sidste år hos Jydeland i Drammelstrup.
Viktor Rasmussen startede spejderne i Balle, og fik Teddy med som hjælper. Thorkild Nielsen og undertegnede var de sidste Ulveunger, da spejderne ikke kunne forsætte, vi to blev sendt med blomster når der var runde fødselsdage, så kom vi ind og fik kager og kakao.
Teddy smedede en lille spejder økse til mig, han lavede også en maskinpistol, når jeg drejede på et håndtag, var der et tandhjul og en fjeder der fik en klikkende lyd.
Jeg kan den dag i dag se for mig, Teddy spise pandekager og det var mange, den dag det stod på pandekager startede det med kærnemælks vælling, dertil fik vi en skive rugbrød med en skive stegt flæsk på, som vi spiste sammen med vællingen.
En dag min far og Teddy skulle smede hestesko, Teddy slog med forhammeren, hammeren gled ud af Teddys hænder og ramte min far, uden at bande sagde han blot, Teddy skal vi ikke gå ind til Viola og se om hun har lidt godt til os.

Skrevet af Jørgen Dimke Rasmussen




Indholdsfortegnelse | Efternavne | Navneliste

Denne hjemmeside blev lavet 3 Feb. 2024 med Legacy 9.0 fra MyHeritage.com; Ophavsret og vedligeholdelse af jdr@dimke-depenau.dk